Blog overzicht

Kennis van Viperty

Viperty deelt graag zijn visie en inzichten. Regelmatig publiceren wij blogs, artikelen en whitepapers over organisatieverbetering, procesoptimalisatie en verandermanagement. Lees hier onze content.

Top 10 meest gestelde vragen 2022. Nummer 1: “Welke implementatiemethode moeten wij gebruiken?”

Het is niet gemakkelijk om vooraf een indicatie te geven voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations (D365 F&O), omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren.

Organisaties zijn tijdens de coronacrisis druk bezig geweest met hun digitale transformatie. Al vanaf 2016 staat het in de cloud werken onverminderd hoog op de agenda

Wellicht weet jij als geen ander dat een nieuw ERP selectietraject opstarten behoorlijk wat tijd en energie kost. Niet alleen voor het MKB, maar ook voor de softwarebedrijven die hieraan meedoen.

Procesoptimalisatie is hot en dat is zeker niet vreemd. Elke organisatie is op zoek naar meer efficiency, naar een slimmere en betere manier van werken en naar meer profitability.

In deze crisis tijd wil ook Viperty haar steentje aan het herstel van de economie na de crisis bijdragen. Daarom bieden wij gratis en zonder verplichtingen aan om een aantal bedrijven/ondernemers in het MKB dat getroffen is door de crisis te ondersteunen.

Content marketing is helemaal ‘booming’. Gooi content online en je loopt binnen. Helaas: zo werkt het niet. Want net als social media is content nooit een doel op zich.

Nagenoeg elke organisatie is op dit moment bezig met een bepaalde transitie; bedrijven willen meer data-gedreven werken, willen mee in de hype van de Cloud of hebben een urgente reden om te moderniseren.

Ik snap best wel dat als je een presentatie moet geven, je de benodigde Powerpoint slides snel kunt maken met bullet points erin.

Kennen jullie nog het kringspelletje waarbij de eerste persoon in de kring een zin in het oor van zijn buurman fluisterde en die dat vervolgens weer fluisterend doorgaf aan zijn buurman en die weer aan de volgende?