Artikelen met de tag bedrijfsoptimalisatie

Blog overzicht

Top 10 meest gestelde vragen 2022. Nummer 1: “Welke implementatiemethode moeten wij gebruiken?”

Het is niet gemakkelijk om vooraf een indicatie te geven voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations (D365 F&O), omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren.

Organisaties zijn tijdens de coronacrisis druk bezig geweest met hun digitale transformatie. Al vanaf 2016 staat het in de cloud werken onverminderd hoog op de agenda

Wellicht weet jij als geen ander dat een nieuw ERP selectietraject opstarten behoorlijk wat tijd en energie kost. Niet alleen voor het MKB, maar ook voor de softwarebedrijven die hieraan meedoen.

Procesoptimalisatie is hot en dat is zeker niet vreemd. Elke organisatie is op zoek naar meer efficiency, naar een slimmere en betere manier van werken en naar meer profitability.

In deze crisis tijd wil ook Viperty haar steentje aan het herstel van de economie na de crisis bijdragen. Daarom bieden wij gratis en zonder verplichtingen aan om een aantal bedrijven/ondernemers in het MKB dat getroffen is door de crisis te ondersteunen.

Nagenoeg elke organisatie is op dit moment bezig met een bepaalde transitie; bedrijven willen meer data-gedreven werken, willen mee in de hype van de Cloud of hebben een urgente reden om te moderniseren.