Strategie

Van strategisch advies tot praktische scenario’s. Informatieplanning, business architectuur, ontwikkelen van een visie en het scherp krijgen van de behoeften. Pas als de vraag scherp is kan een passend antwoord worden gevonden!

Duurzame oplossingen die meerwaarde bieden voor uw organisatie

Contact opnemen

Viperty ondersteunt organisaties, managementteams en vakgroepen bij het optimaliseren van strategie, kwaliteit, resultaten, processen en bedrijfsvoering dmv een resultaatgerichte en praktische aanpak. Niet meer doen dan noodzakelijk is en zorgen dat de regie maximaal bij de opdrachtgever blijft liggen. Viperty streeft altijd naar duurzame oplossingen die meerwaarde bieden voor uw organisatie als geheel. In deze situaties zorgt Viperty er samen met de organisatie voor dat er eerst een gezamenlijk visie op de verbeteringen ontstaat, de behoeften scherp genoeg worden benoemd, de business case helder wordt en er commitment ontstaat voor een vervolg. Lessen uit het verleden worden benoemd en betrokken. Van daaruit kan er gericht worden gezocht naar de beste oplossing en -als dat nodig is- naar partij(-en) en producten die de gewenste verbeteringen kunnen realiseren.

 

 

battle-black-board-game-411207-o5kxrsl7qqxgsnv8xe82dziihr4yf2roqbkctcdzau

Bijdrage Viperty

De bijdrage die Viperty levert is die van onderzoeker, verbinder en adviseur, die vanuit kennis van vergelijkbare organisaties, en wetend wat er in de markt te te halen is, overzicht creëert en de vraag scherp krijgt. Dit kan zijn van een bedrijfsonderdeel of van een hele organisatie. En dit middels een uitvraag combineert met het beste uit het aanbod. Complementair aan wat de organisatie zelf aan kennis en kunde in huis heeft helpen we vervolgens desgewenst mee en trekken of duwen we waar nodig om het ook voor elkaar te krijgen.

Specialisaties

 • Begeleiding van directie- en managementteams
 • Assessments en teamvorming
 • Ondersteuning van strategie- en visieontwikkeling
  Contact opnemen
15-o5qfctjnk24kalssujftfjekvxxnuhzp0j84uztzi8

Operations consulting

Om concurrentievoordeel te verkrijgen en te behouden is het nodig om uw strategie en bedrijfsmodel up- to-date te houden, hierdoor bent u wendbaar en flexibel, waardoor uw organisatie snel kan inspelen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Uw waardeketen is daarin de motor voor omzetgroei. Viperty helpt u graag bij omzetgroei vanuit uw waardeketen te realiseren. Met expertise in sourcing, inkoop, productie, warehousing, planning en distributie kunt u uw nieuwe strategie transformeren naar een passend en up-to-date bedrijfsmodel.

CONTACT OPNEMEN

 

22-o5qfd3vvn8ipubds65wpoysnf6ip764qpyeh51enli

Process excellence

Uw bedrijfsprocessen simpeler, beter, goedkoper en sneller. Door moeilijke zaken simpel te maken, helpt Viperty u om tastbare financiële en operationele resultaten te boeken: betere, snellere en goedkopere processen. Uiteraard wordt hierbij niet vergeten het gedrag van uw mensen en hen helpen te veranderen, want dat is cruciaal voor blijvend resultaat.

Enkele voorbeelden waarbij Viperty kan ondersteunen:

 • Analyse van de huidige operationele processen (IST-situatie).
 • In kaart brengen van de gewenste operationele situatie inclusief bijbehorende bedrijfsprocessen
  (SOLL-situatie).
 • Structureel monitoren en managen van uw bedrijfsprocessen.
 • Reductie van operationele kosten.
 • Verbetering of herstructurering van processen (simpeler, beter, goedkoper en sneller).
CONTACT OPNEMEN
analyst-analytics-blur-106344-6016x4016-o5kx0nywhvsjpt9uc62oxbylaeul9k2ko1qv6um0w0