Mede-eigenaar

Paul Bondam

Ik ben sinds 2021 mede-eigenaar van Viperty en wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om Viperty verder te laten groeien.

Er zijn veel bedrijven die aan de vooravond staan van ingrijpende wijzigingen op het gebied van ERP/CRM inrichting van hun bedrijf, ze willen efficiënter werken, sneller kunnen inspelen op marktontwikkelingen en vaak een aantrekkelijkere werkgever worden voor huidige en nieuwe medewerkers.

Uitdagingen genoeg, aanbieders van oplossingen zijn er ook genoeg, maar wie kan helpen om de juiste keuzes te maken en onafhankelijk en objectief de consequenties weer te geven. Viperty kan hierbij helpen en minstens zo belangrijk; Viperty zorgt er ook voor dat doelen gerealiseerd worden.

De afgelopen jaren heeft Viperty voor diverse organisaties ERP selectietrajecten begeleid en ook de daadwerkelijke implementatie bij de opdrachtgever gerealiseerd.
Om te zorgen dat Viperty door kan groeien met behoud van de huidige kwaliteit en betrokkenheid is het belangrijk dat mijn compagnon Jos zich kan focussen op de inhoudelijke kant van het bedrijf. Mijn inbreng ligt veel meer op het algemene bedrijfsmatige vlak.

Energie krijg ik van tevreden opdrachtgevers en medewerkers/partners. Na ruim 20 jaar ondernemerservaring in diverse branches heb ik geleerd dat de menselijke verhoudingen gelukkig altijd het belangrijkste element blijven om projecten en ondernemingen te laten slagen!

Skills

✓ Change management

✓ Business Strategy

✓ Sales management

✓ Marketing

Opleidingen

✓ Bachelor of Applied Science (BASc), in Economics and Law at Hogeschool Rotterdam

“The key to a successful project, is getting a whole organisation aligned with the goals”

Jos van Capelleveen: Company Owner