Financieel adviseur

Marco Steenwinkel

Marco is een geduldige teamplayer die wel in is voor een geintje. Hij heeft veel ervaring op financieel en economisch gebied.

Hij is begonnen als hoofdassistent bij Delloite waar hij acht jaar ervaring heeft opgedaan. Vervolgens is hij bij CMG als Customer Accountsupervisor aan de slag gegaan.

Na twee jaar heeft Marco een eigen accountancybureau opgericht, genaamd MPSAccountancy. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het ondernemerschap en de groei van een bedrijf. Hierna is Marco les gaan geven op de Haagse Hogeschool Accounting & Financial Management.
Hij gaf hier les in: bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, financiering, cost accounting, treasury management, externe verslaggeving en belastingrecht.

Hij heeft met veel plezier tien jaar lesgegeven op de hogeschool, waarna hij besloot dat het weer tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij richtte het bedrijf Pharosfin op dat zich bezighoudt met de vele financiële facetten van een organisatie, uiteenlopend van de complete inrichting en implementatie van de administratieve organisatie, via bedrijfseconomische onderzoeken naar verwerking van de financiële administratie en salarisadministratie.
Tevens schreef hij tijdens deze periode het goed gerecenseerde boek “Boekhouden voor Dummies”. Bij DVB Consulting onderscheidt Marco zich van zijn collega’s door zijn brede financiële achtergrond. Hij kan dan ook specifiek op dit gebied worden ingezet, bijvoorbeeld als financieel interimmanager. Marco wordt echt blij van zijn werk als het team, waar hij mee werkt, vlot en geolied loopt, waardoor ze zo snel mogelijk opdrachten succesvol kunnen afronden. Zijn vrije tijd besteed Marco aan koken, lezen, langeafstandswandelingen en golven.

“The key to a successful project, is getting a whole organisation aligned with the goals”

Jos van Capelleveen: Company Owner

Skills

✓ Financial Accounting

✓ Audits

✓ Tax and Corporate tax

✓ Cost Accounting

Opleidingen

✓ Bachelor of Applied Science (BASc), The Hague University of Applied Sciences

✓ Master of Science (MSc), Vrije Universiteit Amsterdam