Project Manager & Scrum Master

Hanno van Harn

Bij Viperty werk ik als projectmanager en ondersteun ik onze klanten bij het opstarten, managen en afronden van software implementatie projecten. Momenteel ben ik bezig met een D365 Finance en Operations implementatie bij een internationale producent en distributeur.

In de afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier en commitment aan diverse IT projecten meegewerkt. In de eerste jaren aan de implementatiepartner zijde en de volgende jaren aan de klantzijde. Qua projectrollen ben ik consultant, product owner, applicatiemanager, scrum master en projectmanager geweest. De laatste jaren werk ik als projectmanager en scrum master, dit bevalt ontzettend goed en past bij mijn profiel. Ik ben ervaren met verschillende soorten software implementaties met behulp van project methodieken zoals PRINCE2 en frameworks zoals Scrum.
Het is ontzettend tof om aan de start-up van Viperty mee te werken. Het brengt veel dynamiek en energie in mijn werk. Als werknemer krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en ik kan echt het verschil maken. We hebben een tof en getalenteerd team om mee te werken. Want to join?

"De mate van samenwerking tussen teamleden bepaalt het projectresultaat"

Hanno van Harn: Project Manager & Scrum Master

Skills

✓ Project management

✓ Scrum Master

✓ Consultant

✓ IT projecten

Opleiding

✓ Bachelor of Applied Science (BASc), Business Administration. Aan de Christelijke Hogeschool in Ede

✓ Professional scrum master 1 (PSM 1)

✓ Microsoft Certified